Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Aplikacioni i ri Cineplexx

Aplikacioni i ri Cineplexx

Tashmë biletat mund t'i blini online duke shkarkuar aplikacionin e ri të Cineplexx.

Çfarë te ofron ky aplikacion?
○Blerja online e biletave me një kartë banke apo me kartën Cineplexx Bonus Card.
○Programi i plotë i të gjitha kinemave tona në një vështrim, përfshirë dhe informacion rreth filmave.
○Njoftohu për promocionet dhe eventet tona.
○Nëse deshiron ndaj me miqtë aktivitetin tënd në kinema.

E vetmja gjë që duhet të bësh është të shijosh filmin!

Shihemi në Cineplexx!