Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY

23 nëntor

Rimbush kartën tënde Cineplexx Bonus Card dhe për çdo rimbushje prej 2500 lekësh merr një biletë falas!

Black Friday në Cineplexx! Vetëm në datën 23 nëntor, për çdo rimbushje te kartës tënde Cineplexx Bonus Card me 2500 lekë merr
një biletë falas.

Ende nuk ke një kartë Cineplexx Bonus Card?
Merre atë me vetëm 2 hapa:

1- Krijo një profil në faqen tonë zyrtare,këtu.
2- Tërhiq kartën tënde fizike, pa pagesë, në vizitën tënde të rradhës pranë sporteleve tona

Për më tepër informacion rreth kartës, mënyrës së përdorimit dhe avantazheve që ajo sjell për çdo klient, klikoni këtu.