Autoshow

Autoshow

Për fansat më "Fast & Furious"

Nga ora 18:00 deri në 20:00 në hyrjen e gjelbër në TEG makinat më të bukura në qytet, do të presin fansat e filmit në një takim të veçantë. Speedhunters Albania, grupimi më i madh i të apasionuarve pas makinave, dhe Cineplexx do të rindërtojnë skenat e mrekullueshme të filmit, me makinat e modifikuara, promocione, muzikë etj.

Pas kësaj feste, ndiq filmin në një nga oraret e tij të shumta.

Bli tani biletën tënde!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The Fate of the Furious

Kur një femër misterioze josh Domenikun drejt një bote të krimit e tradhëtisë ndaj njerëzve të tij më të afërt, skuadra do të përballet me sfida që do t’i testojnë ata si kurrë më pare.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

The Fate of the Furious