Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
One Piece Film: Red

Anime Night

Cineplexx TEG dhe QTU

Ditën e enjte, datë 3 nëntor, ora 19:00, organizojmë për herë të parë eventin "Anime Night" dedikuar filmit që shumë e keni kërkuar "One Piece Film: Red", në Cineplexx TEG dhe QTU.

Çmimi i biletës: 570 lekë

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

Në secilën kinema, Cineplexx TEG dhe QTU do të ketë:

• Këndi WANTED për foto
• One Piece cookies
• 5 One Piece movie posters dhuratë
• Merch gifts (5 për kinema)
• T-shirts One Piece (5 për kinema)

Fituesit shpallen në sallë përpara secilës shfaqje. Mund të bëhen pjesë personat që do të shikojnë filmin në orën 19:00, 19:15 ose 20:15 në Cineplexx TEG dhe 19:00 ose 19:30 në Cineplexx QTU.

One Piece Film: Red

Për herë të parë, Uta - këngëtarja më e dashur në botë - do të zbulojë veten para botës në një koncert live. Zëri që e gjithë bota ka pritur është gati të kumbojë.

One Piece Film: Red