Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Jurassic World: Dominion

Adventure Night

Ditën e enjte, datë 9 qershor, ora 20:00 ju mirëpresim në eventin "Adventure Night - Jurassic World: Dominion", në Cineplexx TEG & QTU!


Biletat në shitje përmes aplikacionit Cineplexx AL, ose pranë sporteleve në kinema!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

Cineplexx TEG
• Pije në hyrje nga Dragon Heart Energy Drink
• Së bashku me Equos Resort do të dhurojmë 1 paketë për Hipizëm Equestrian
• Dhuratë 3 kupona me vlerë 2500 LEKË nga Albagame
• Dhuratë 1 set me produkte për meshkuj nga American Crew Albania dhe 1 set me produkte për femra nga Revlon Albania
• Dhuratë 2 kupona me vlerë 1000 LEKË nga DUA Pizza
• Fotograf & DJ

Cineplexx QTU
• Pije në hyrje nga Dragon Heart Energy Drink
• Së bashku me Equos Resort do të dhurojmë 1 paketë për Hipizëm Equestrian
• Dhuratë 3 kupona me vlerë 2500 LEKË nga Albagame
• Dhuratë 1 set me produkte për meshkuj nga American Crew Albania dhe 1 set me produkte për femra nga Revlon Albania
• Dhuratë 2 kupona me vlerë 1000 LEKË nga DUA Pizza
• Fotograf & DJ

Jurassic World Dominion

Katër vjet pas shkatërrimit të Isla Nublar, dinosaurët tani jetojnë, dhe gjuajnë, së bashku me njerëzit në të gjithë botën. Ky ekuilibër i brishtë do të riformësojë të ardhmen dhe do të përcaktojë, një herë e përgjithmonë, nëse qeniet njerëzore do të mbeten grabitqarët kryesorë në një planet që ata tani ndajnë me krijesat më të frikshme të historisë.

Jurassic World Dominion