Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Fast & Furious 9

Action Night

Në Cineplexx TEG & QTU

Ditën e enjte, datë 17 qershor, ora 20:30 ju mirëpresim në eventin Action Night
dedikuar filmit të shumëpritur të vitit "Fast & Furious 9", në Cineplexx TEG & QTU!

Biletat në shitje pranë sporteleve në kinema,
si dhe mund t'i blini online në aplikacionin e ri të përmirësuar Cineplexx AL.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

CINEPLEXX QTU
•Pije falas nga #Heineken0.0 *
•200 kupona me një orë lojë falas nga Albanian Gaming Arena *
•Tablet Atouch 4GB Ram 32GB Memory nga Qindarka
•1 set Gaming Keyboard nga Albanian Gaming Arena
•1 palë kufje Gaming Fortnite nga Albanian Gaming Arena
•Perfect Selfie falas nga Selfie Mirror Albania
•1 set fotografik profesional për makina falas
•DJ

Cineplexx TEG
•Pije falas nga #Heineken0.0 *
•Pije falas nga Red Bull *
•200 kupona me një orë lojë falas nga Albanian Gaming Arena *
•1 set Gaming Keyboard nga Albanian Gaming Arena
•1 palë kufje Gaming Fortnite nga Albanian Gaming Arena
•1 set gomash 195 nga ProTire
•2 sete aditiv nga LiquiMoly Albania
•50L karburant nga ESP Oil
•DJ
•Fotograf


*Shpërndarja në hollin e secilës kinema.

Fituesit e dhuratave të tjera do të përzgjidhen në sallë përpara fillmit të filmit. Ndaj ruani biletn dhe paçi fat!

Fast & Furious 9

Cypher kërkon ndihmën e Jakob, vëllait të vogël të Dom për të marrë hak ndaj Dom dhe grupit të tij.

Fast & Furious 9