Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Action Night - Creed III

CREED III

Action Night

Ditën e enjte, datë 2 mars, ora 20:00 ju mirëpresim në eventin Action NightCineplexx TEG dhe QTU për të parë ndeshjen e vitit në filmin më të ri "Creed III"

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

Heineken Silver falas në hyrje për të gjithë të pranishmit
• Dhuratë nga Intersport Albania
• 1 set me produkte nga American Crew Albania
• 1 muaj dhuratë paketa nga Perfect Food në Cineplexx TEG

Fitueset shpallen në sallën 1, para fillimit të shfaqjes së orës 20:00, në Cineplexx TEG & QTU.

Creed III

Adonis ka lulëzuar si në karrierën e tij ashtu edhe në jetën familjare, por kur një mik i fëmijërisë dhe ish-boksier i talentuar rikthehet në jetën e tij, përballja mes tyre është më shumë se një ndeshje.

Creed III