Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
Action Night

Action Night

"Bullet Train"

Ditën e enjte, datë 4 gusht, ora 21:00 ju mirëpresim në eventin Action NightCineplexx QTU & TEG,
dedikuar filmit "Bullet Train".

Biletat janë në shitje pranë sporteleve në kinema,
si dhe mund t'i blini online në aplikacionin e ri të përmirësuar Cineplexx AL .

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

CINEPLEXX TEG
• Produkte falas në hyrje nga Heineken Silver
• 1 set me produkte dhuratë nga American Crew dhe 1 set nga Revlon Proffesional Albania
• 1 darkë çift dhuratë nga Poçeria vjetër
• 2 sete me produkte nga Olivos Beauty & Care
• 2 kupona me vlerë 1,000 lekë nga Dua Pizza
• Fotograf
• DJ

CINEPLEXX QTU
• Produkte falas në hyrje nga Heineken Silver
• 1 set me produkte dhuratë nga American Crew dhe 1 set nga Revlon Proffesional Albania
• 1 darkë çift dhuratë nga Poçeria vjetër
• 2 sete me produkte nga Olivos Beauty & Care
• 2 kupona me vlerë 1,000 lekë nga Dua Pizza
• Fotograf
• DJ

Bullet Train

Pesë vrasës në bordin e një treni ekspres zbulojnë se misionet e tyre kanë diçka të përbashkët.

Bullet Train