Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
7&8 Marsi në Cineplexx

7&8 Marsi në Cineplexx

TEG & QTU

Në bashkëpunim me Kit Kat, një dhuratë simbolike për të gjitha zonjat dhe arsimtarët
që do të vizitojnë kinematë Cineplexx TEG apo QTU ditën e dielë dhe të hënë,
ora 13:30-17:30.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

QËNDROJMË TË SHËNDETSHËM!

Në zbatim të masave të parashikuara kundër përhapjes së virusit COVID-19:

• Plan i adaptuar i ulëseve në çdo sallë të kinemasë, për të respektuar kështu distancën e kërkuar • Ju lutemi të respektoni distancën prej 2m në çdo hapësirë të kinemasë

• Për të shmangur kontaktin fizik, blini biletat online (me kartën Cineplexx apo me kartë banke) në aplikacionin e ri Cineplexx AL

• Pastrim dhe dezinfektim i rregullt i kinemasë

• Nëse ndiheni i sëmurë, ju lutemi të qëndroni në shtëpi

Ava

Ava është një vrasëse vdekjeprurese e cila punon për një organizatë sekrete "black ops". Kur një prej punëve të saj shkon keq, ajo është e detyruar të luftojë për mbijetesë.

Ava

Greenland

Një familje lufton për mbijetesë përballë një katastrofe natyrore kataklizmike.

Greenland

Monster Hunter

Kur nënkolonelja Artemis dhe ushtarët e saj besnikë transportohen në një botë të re, ata përfshihen në një betejë të dëshpëruar për mbijetesë kundër armiqve të stërmdhenj me fuqi të pabesueshme. Filmi është i bazuar në video lojën Capcom.

Monster Hunter

Songbird

Në vitin 2024 një pandemi shkatërron botën dhe qytetet e saj. Gjithçka përqëndrohet në një grusht njerëzish, teksa ata drejtojnë shoqërinë përballë pengesave aktuale: sëmundjet, ligji ushtarak, karantinë dhe vigjilentët.

Songbird

The Wedding Unplanner

Një lidhje dashurie për t’u fshehur. Një martesë për t’u përgatitur. Një katastrofë që do të vijë.

The Wedding Unplanner

Tom and Jerry

Përshtatja e historisë klasike nga Hanna-Barbera, ku tregohet se si takohen Tomi e Xherri dhe se si lind rivaliteti mes tyre.

Tom and Jerry

Unhinged

Pas një konfrontimi në një kryqëzim me një burrë të paqëndrueshëm, një grua bëhet shënjestra e zemërimit të tij.

Unhinged