Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
2 Gisht Mjalte ne Cineplexx TEG & QTU

2 Gisht Mjalte ne Cineplexx TEG & QTU

Filmi më i ri i Ermal Mamaqit dhe Elvana Gjata vjen në Cineplexx nga data 28 mars.
Në secilën nga kinematë kemi përgatitur nga një event special.
Datë 27 mars ora 19:00 pre-premiera në Cineplexx TEG
Datë 28 mars ora 19:00 takim me aktorët në Cineplexx QTU

Biletat në shitje!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET E EVENTIT

Datë 28 mars, ora 19:00 në Cineplexx QTU:

Birra Peja në hyrje
• Fruta të thata nga "Fruta te thata Palma"
• Selfie i veçantë me Selfie Mirror Albania
• DJ & Fotograf

2 Gisht Mjaltë

Historia e një çifti që mundohet të realizojë një muaj mjalti në Karaibe, por një gabim në blerjen e biletave i bën ata që të enden rrugëve të jugut të Shqipërisë duke përjetuar peripeci nga më të ndryshmet.

2 Gisht Mjaltë