Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
1 QERSHORI NË CINEPLEXX

1 QERSHORI

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Këtë 1 Qershor ju mirëpresim me filmat për fëmijë "The Little Mermaid", "Spider-Man: Across The Multiverse", dhe filmin "The Super Mario Bros. Movie".

Facepainting, tullumbace, maskota dhe shume lojra dhe aktivitete për të gjithë fëmijët ju presin në Cineplexx TEG dhe QTU nga ora 12:30.

Për të gjithë fëmijët mbajtës të Kartës së Klubit Familjar të Filmit mund t'i shikoni filmat me çmim të reduktuar duket filluar nga 400 lekë për shfaqjet në 2D dhe 550 lekë për shfaqjet në 3D.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Miles Morales udhëton nëpër Multiverse, ku ai ndeshet me një ekip Spiderman të cilët kanë për detyrë mbrojtjen e ekzistencës së tij. Kur heronjtë përplasen me njeri-tjetrin përballë një kërcënimi të ri, Miles duhet të kuptojë se çfarë do të thotë vërtetë të jesh hero.

Spider-Man: Across the Spider-Verse

The Little Mermaid

Një sirenë e re bën një marrëveshje me një shtrigë deti për të shkëmbyer zërin e saj të bukur me këmbët e një njeriu, në mënyrë që ajo të zbulojë botën mbi ujë dhe të takojë princin e saj.

The Little Mermaid

The Super Mario Bros. Movie

Historia e vëllezërve Super Mario në udhëtimin e tyre nëpër Mbretërinë e Kërpudhave.

The Super Mario Bros. Movie