Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
1 QERSHORI NË CINEPLEXX

1 QERSHORI

NË CINEPLEXX TEG & QTU

Këtë 1 Qershor ju mirëpresim me filmat për fëmijë "The Croods: A New Age", "Raya and the Last Dragon", "Tom and Jerry" dhe filmin "Cruella".


Aktivitete dhe lojra për fëmijët.

Ju ftojmë të shikoni listën e aktiviteteve më poshtë.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

DETAJET

Aktivitetet do të fokusohen në harkun kohor 16:00-18:00, si më poshtë:

Cineplexx TEG:
•Maskota Cineplexx
•Facepaint, tullumbace, muzikë
•Këndi i punëdorës

Cineplexx QTU:
•Facepaint, tullumbace, muzikë
•Këndi i punëdorës

Cruella

Filmi "Cruella", vendosur në Londrën e viteve 1970 gjatë revolucionit të Punk Rock, ndjek Estelën e re, një vajzë dinake dhe krijuese, e vendosur për ta bërë veten një stiliste të famshme.

Cruella

Raya and the Last Dragon

Në një mbretëri të quajtur Kumandra, një Tokë e rimagjinuar si e banuar nga një qytetërim antik, luftëtarja Raya është shumë e vendosur për të gjetur dragoin e fundit.

Raya and the Last Dragon

The Croods: A New Age

Familja prehistorike Croods sfidohet nga një familje rivale Bettermans, të cilët pretendojnë të jenë më të mirë dhe më të evoluar.

The Croods: A New Age

Tom and Jerry

Përshtatja e historisë klasike nga Hanna-Barbera, ku tregohet se si takohen Tomi e Xherri dhe se si lind rivaliteti mes tyre.

Tom and Jerry