ZONJA ME KAMELIE

Zonja me kamelie, BOLSHOI, 2018

4 SHKURT 2018

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2018/02/04.

1.200 Lekë çmimi normal

PËRSHKRIMTeksa ai mbërrin në Paris për herë të parë, i riu dhe naivi Armand është tërësisht i mahnitur pas takimit me magjepsësen dhe më të dëshiruaren
kurtizane Marguerite Gautier. Takimi i tyre ndez një dashuri pasionante, por prapëseprapë të destinuar për të përfunduar keq.

Novela e Alexander Duma vjen në jetë në skenën e Bolshoi-t me balerinën kryesore Svetlana Zakharova në rolin e të sëmurës Marguerite,
në kërkim të dashurisë dhe shpëtimit nga jeta e saj si kurtizane. Bolshoi sjell punën e një bukurie të rrallë të koreografit John Neumeier, shoqëruar
në piano nga melodia e Chopin.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Zonja me kamelie (Balet), Bolshoi, 2018

Teksa ai mbërrin në Paris për herë të parë, i riu dhe naivi Armand është tërësisht i mahnitur pas takimit me magjepsësen dhe më të dëshiruaren kurtizane Marguerite Gautier. Takimi i tyre ndez një dashuri pasionante, por prapëseprapë të destinuar për të përfunduar keq.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Zonja me kamelie (Balet), Bolshoi, 2018