ZBUTJA E KRYENEÇES

Zbutja e kryeneçes, BOLSHOI, 2017

26 NËNTOR 2017

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2017/11/26.

1.200 Lekë çmimi normal

PËRSHKRIMBaptista lufton për të martuar vajzën e tij të rrëmbyeshme Katharina, një kryeneçe e cila mohon çdo mashkull që mund të jetë partneri i saj.
Megjithatë, kur ajo takohet me Petruchio, i cili është i të njëjtit temperament si ajo, mes tyre ndodh një përplasje e papritur e shpërthyese.

Koreografi i mirënjohur Jean-Chrisophe Maillot nxjerr në komedinë e potershme të Shekspirit, atleticizmin, ngazëllimin dhe aftësinë shprehëse të kërcimtarëve të Bolshoi-t. Kryesorët Ekaterina Krysanova dhe Vladislav Lantratov përplasen, sfidohen dhe në fund i jepen njëri-tjetrit në një
prodhim mrekullisht zbavitës që mund të ndiqet vetëm në Bolshoi!

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Zbutja e kryeneçes (Balet), Bolshoi, 2017

Baptista lufton për të martuar vajzën e tij të rrëmbyeshme Katharina, një kryeneçe e cila mohon çdo mashkull që mund të jetë partneri i saj. Megjithatë, kur ajo takohet me Petruchio, i cili është i të njëjtit temperament si ajo, mes tyre ndodh një përplasje e papritur e shpërthyese.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Zbutja e kryeneçes (Balet), Bolshoi, 2017