TOSCA

Tosca, MET, 2018

27 JANAR 2018

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2017/18 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Andris Nelson dirigjon një rivenie në skenë të tragjedisë dramatike të Puccini-t, drejtuar nga Sir David McVicar. Kristine Opolais dhe
Jonas Kaufmann performojnë në rolin e heroinës Tosca dhe të dashurit të saj Cavaradossi, bashkë me Bryn Terfel në rolin e kopukut Scarpia.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Tosca (Opera), NY MET, 2018

Andris Nelson dirigjon një rivenie në skenë të tragjedisë dramatike të Puccini-t, drejtuar nga Sir David McVicar. Kristine Opolais dhe Jonas Kaufmann performojnë në rolin e heroinës Tosca dhe të dashurit të saj Cavaradossi, bashkë me Bryn Terfel në rolin e kopukut Scarpia.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Tosca (Opera), NY MET, 2018