Sezoni i Metropolitan Opera, 2014/2015

Rikthehet për herë të dytë në ekranin e madh Metropilitan Opera pas suksesit të sezonit të parë në Cineplexx Albania.

Çmimi për një Biletë 1400 LEK.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Jolanta / Kështjella e Mjekërblusë

OPERA - Jolanta / Kështjella e Mjekërblusë
Muzika nga Pjotr Iljitsch Tschaikowski dhe Béla Bartók
Këndohet në gjuhën ruse / hungareze E Shtunë 14 Shkurt 2015, ora 18:30
Opera: rreth 219 minuta
Çmimi i biletës : 1.400 Lek
Kinemaja ka të drejtë të ndryshojë programin sipas nevojës!

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Jolanta / Kështjella e Mjekërblusë

Kllouni \ Kalorsia Rusticiane

OPERA - Kllouni \ Kalorsia Rusticiane
Muzika nga Pietro Mascagni/Ruggero Leoncavallo
Këndohet në Italisht E Shtunë 25 Prill 2015, ora 18:30
Opera: rreth 210 minuta
Çmimi i biletës : 1.400 Lek
Kinemaja ka të drejtë të ndryshojë programin sipas nevojës!

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Kllouni \ Kalorsia Rusticiane

Tregimet e Hoffmannit

OPERA - Tregimet e Hoffmannit
Muzika nga Jacques Offenbach
Këndohet në Frengjisht E Shtunë 31 Janar 2015, ora 18:55
Opera: rreth 226 minuta
Çmimi i biletës : 1.400 Lek
Kinemaja ka të drejtë të ndryshojë programin sipas nevojës!

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Tregimet e Hoffmannit

Zonja e Liqenit

OPERA - Zonja e Liqenit
Muzika nga Gioachino Rossini
Këndohet në Italisht E Shtunë 14 Mars 2015, ora 18:55
Opera: rreth 210 minuta
Çmimi i biletës : 1.400 Lek
Kinemaja ka të drejtë të ndryshojë programin sipas nevojës!

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Zonja e Liqenit