Sezoni i Baletit të Bolshoit 2015/2016

Cineplexx prezanton për herë të dytë në ekranin e madh sezonin e Baletit të Bolshoit 2015-2016.

Çmimi për një Biletë 1200 LEK.

Në qoftë se dëshironi të blini më shumë se tre bileta do të keni ulje çmimi.

Baleti i Bolshoit rikthehet në sallat e kinemasë Cineplexx me një sezon të ri 2015-2016. Për të gjashtin vit radhazi, katër tituj të jashtëzakonshëm do të transmetohen drejt për së drejti nëpërmjet satelitit nga Moska: Giselle, Zonja e Kamelias, Zbutja e Kryeneçes dhe Don Kishoti. Krahas tyre, tre klasikë madhështorë do të shfaqen të regjistruar live: Bizhuteritë, Arrëthyesi dhe Spartaku. Emrat më të mëdhenj të botës së baletit do të mbizotërojnë skenën e Moskës, të tillë si Svetlana Zakharova, David Hallberg, Olga Smirnova, Vladislav Lantratov, Denis Rodkin dhe Mikhail Lobukhin, së bashku me trupën e pakrahasueshme të baletit të Bolshoit.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bizhuteritë

Muzika: Gabriel Fauré (Smaragde), Igor Fjodorowitsch Strawinski (Rubine), Pjotr Iljitsch Tschaikowski

E dielë, 8 Nëntor 2015, ora: 16:00

Balet: 125 minuta

Çmimi: 1200 Lek

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bizhuteritë

Zonja e Kamelias

Muzika: Frédéric Chopin

E dielë, 6 Dhjetor 2015, ora: 16:00

Balet: 185 minuta

Çmimi: 1200 Lek

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Zonja e Kamelias

Zbutja e Kryeneçes

Muzika: Dmitri Schostakowitsch

E dielë, 24 Janar 2016, ora: 16:00

Balet: 125 minuta

Çmimi: 1200 Lek

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Zbutja e Kryeneçes

Spartaku

Muzika: Aram Kachaturian

E dielë, 13 Mars 2016, ora: 16:00

Balet: 170 minuta

Çmimi: 1200 Lek

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Spartaku

Don Kishoti

Muzika: Leon Minkus

E dielë, 10 Prill 2016, ora: 17:00

Balet: 190 minuta

Çmimi: 1200 Lek

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Don Kishoti