Sezoni i Baletit të Bolshoit 2014/2015

Cineplexx prezanton për herë të parë në ekranin e madh sezonin e Baletit të Bolshoit 2014-2015.

Çmimi për një Biletë 1200 LEK.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Ivani i Tmerrshëm

Muzika: Sergei Prokofiev

Koreografia: Yuri Grigorovich

E dielë, 19 Prill 2015, ora: 17:00

Balet: 135 minuta

Çmimi: 1200 Lek

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Ivani i Tmerrshëm

Romeo dhe Xhulieta

Muzika: Sergei Prokofiev

Koreografia: Yuri Grigorovich

E dielë, 8 Mars 2015, ora: 16:00

Balet: 180 minuta

Çmimi: 1200 Lek

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Romeo dhe Xhulieta