SEMIRAMIDE

Semiramide, MET, 2018

10 MARS 2018

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2017/18 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Angela Meade debuton në MET në rolin kryesor të Semiramide. Opera e Rossini-t, e cila nuk është luajtur në MET prej 25 vitesh, do të dirigjohet
nga Maurizio Benini, së bashku me Elizabeth DeSgong në rolin e Komandantes së Ushtrisë Asiriane Arsace, Javier Camarena në rolin e mbretit
indian Idreno, Ildar Abdrazakov në rolin e princit Assur dhe Ryan Speedo Green në rolin e kryepriftit Oroe.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Semiramide (Opera), NY MET, 2018

Angela Meade debuton në MET në rolin kryesor të Semiramide. Opera e Rossini-t, e cila nuk është luajtur në MET prej 25 vitesh, do të dirigjohet nga Maurizio Benini, së bashku me Elizabeth DeSgong në rolin e Komandantes së Ushtrisë Asiriane Arsace, Javier Camarena në rolin e mbretit indian Idreno, Ildar Abdrazakov në rolin e princit Assur dhe Ryan Speedo Green në rolin e kryepriftit Oroe.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Semiramide (Opera), NY MET, 2018