Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
AIDA

Samson & Delilah, MET, 2018

20 TETOR 2018

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2018/19 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

RRETH VEPRËS OPERISTIKE "SAMSON & DELILAH"

Në veprën "Samson & Delilah" të Saint-Saëns performojnë Elīna Garanča dhe Roberto Alagna në rolet kryesore; çifti i aktorëve u pa për herë
të fundit në transmetimin direkt të veprës "Carmen" nga Bizet. Laurent Naouri performon në rolin e kryepriftit, së bashku me Elchin Azizov si mbreti
Abimelech dhe Dmitry Belosselskiy si çifuti i vjetër. Dirigjent Sir Mark Elder.

Samson & Delilah (Opera), NY MET, 2018

Në veprën "Samson & Delilah" të Saint-Saëns performojnë Elīna Garanča dhe Roberto Alagna në rolet kryesore; çifti i aktorëve u pa për herë të fundit në transmetimin direkt të veprës "Carmen" nga Bizet. Laurent Naouri performon në rolin e kryepriftit, së bashku me Elchin Azizov si mbreti Abimelech dhe Dmitry Belosselskiy si çifuti i vjetër. Dirigjent Sir Mark Elder.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Samson & Delilah (Opera), NY MET, 2018