RUSALKA

RUSALKA, MET 2016

25 SHKURT 2017

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2016/17 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

METROPOLITAN OPERA OF NEW YORK : TRANSMETIM LIVE NË HIGH DEFINITIONKristine Opolais luan rolin që ndihmoi në lançimin e karrierës së saj ndërkombëtare, mitiken Rusalka, e cila këndon “Song to the Moon.”
Regjisoria Mary Zimmerman sjell imagjinatën e saj të mahnitshme teatrale në përrallën e Dvořák të dashurisë, mohimit dhe shpengimit.
Brandon Jovanovich, Jamie Barton, Katarina Dalayman dhe Eric Owens kompletojnë kastën e aktorëve, dirigjuar nga Mark Elder.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

Rusalka

Kristine Opolais luan rolin që ndihmoi në lançimin e karrierës së saj ndërkombëtare, mitiken Rusalka, e cila këndon “Song to the Moon.” Regjisoria Mary Zimmerman sjell imagjinatën e saj të mahnitshme teatrale në përrallën e Dvořák të dashurisë, mohimit dhe shpengimit. Brandon Jovanovich, Jamie Barton, Katarina Dalayman dhe Eric Owens kompletojnë kastën e aktorëve, dirigjuar nga Mark Elder.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Rusalka