ROMEO DHE ZHULJETA

ROMEO DHE ZHULJETA, MET 2016

21 JANAR 2017

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2016/17 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

METROPOLITAN OPERA OF NEW YORK : TRANSMETIM LIVE NË HIGH DEFINITIONKur Diana Damrau dhe Vittorio Grigolo performuan përballë njëri-tjetrit në vitin 2015, në MET Opera, tek Manon, në New York Times thuhej “temperaturat arrijnë në ato të vlimit sa herë që Damrau dhe Grigolo janë së bashku në skenë.” Tani ata kthehen si të dashurit klasikë të operas,
në përshtatjen e zbukuruar që Gounod i ka bërë veprës Sheksperiane. Prodhimi i ri i Barlett Sher ka patur tashmë mjaft brohoritje për
përshtatjen e mjedisit të shekullit të 18të dhe kostumografinë mahnitëse, përgjatë vënies në skenë në Salzburg dhe La Scala.
Gianandrea Noseda dirigjon veprën.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

Romeo dhe Zhuljeta

Kur Diana Damrau dhe Vittorio Grigolo performuan përballë njëri-tjetrit në vitin 2015, në MET Opera, tek Manon, në New York Times thuhej “temperaturat arrijnë në ato të vlimit sa herë që Damrau dhe Grigolo janë së bashku në skenë.” Tani ata kthehen si të dashurit klasikë të operas, në përshtatjen e zbukuruar që Gounod i ka bërë veprës Sheksperiane. Prodhimi i ri i Barlett Sher ka patur tashmë mjaft brohoritje për përshtatjen e mjedisit të shekullit të 18të dhe kostumografinë mahnitëse, përgjatë vënies në skenë në Salzburg dhe La Scala. Gianandrea Noseda dirigjon veprën.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Romeo dhe Zhuljeta