PIRATI

Pirati, BOLSHOI, 2017

22 TETOR 2017

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2017/10/22.

1.200 Lekë çmimi normal

PËRSHKRIMNë mes të një tregu të zhurmshëm, në një pazar skllevërish, pirati Conrad bie në dashuri me shikim të parë me të bukurën Medora. Conrad
rrëmben Medorën kur Lanquedem vendos ta shesë atë tek Pasha.

Frymëzuar nga poema epike e Lordit Bajron, e perpunuar nga Alexei Ratmansky prej klasikes së shekullit të 19-të të Pepita, kjo mrekulli e
repertorit është një nga prodhimet më të mrekullueshme të Bolshoi-t. E kompletuar me një anije tmerruese dhe një peisazh dramatik, kjo romancë
e madhe përmban mjaftueshëm kërcim që përfshin të gjithë grupën e baletit dhe është krijuar posaçërisht për ata që duan të shijojnë mrekullitë e
teatrit.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Pirati (Balet), Bolshoi, 2017

Në mes të një tregu të zhurmshëm, në një pazar skllevërish, pirati Conrad bie në dashuri me shikim të parë me të bukurën Medora. Conrad rrëmben Medorën kur Lanquedem vendos ta shesë atë tek Pasha.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Pirati (Balet), Bolshoi, 2017