Otello

OPERA-OTELLO

Tetor 2015

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2015/16 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lek çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Nuk ka limit moshe

METROPOLITAN OPERA OF NEW YORK : TRANSMETIM LIVE NË HIGH DEFINITIONVjen LIVE në Cineplexx Albania repertori i famshëm i Metropolitan Opera of New York. I vlerësuar prej kritikëve të operas
anë e mbanë botës si një prej operave më të mira, transferohet në ekranin e madh të Cineplexx për të gjithë ju adhuruesit
e operas. Me një cilësi të pakrahasueshme të imazhit dhe audios ne ju sigurojmë një vënd të parë në operat me famë botërore
duke shijuar çdo moment dhe emocion drejt për së drejti. Gjatë pushimit të shkurtër ju do të gjeni një banket te vogël rifreskues
ose do të ndiqni intervistat e yjeve prapa skenave.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

OTELLO (OPERA), NY MET, 2015

Muzika nga Giuseppe Verdi

Këndohet në Italisht. E Shtunë, 17 Tetor 2015, ora 18:55

Opera: rreth 207 minuta

Çmimi i biletës : 1.400 Lek


Kinemaja ka të drejtë të ndryshojë programin sipas nevojës!

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

OTELLO (OPERA), NY MET, 2015