NORMA

Norma, MET, 2017

7 TETOR 2017

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2017/18 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Sezoni hapet me prodhimin e ri, tragjedinë lirike të Bellini, Norma. Sondra Radvanovsky mban rolin kryesor, të cilin e ka kënduar e është
brohoritur në MET 2013, e gjithashtu në Operan në San Francisco, në Operan Lirike të Chicago-s, në Operan e Shtetit Bavarez e të tjerë - duke e
bërë atë një nga interpretueset udhëheqëse të këtij karakteri. Joyce DiDonato interpreton si kolegu dhe rivali i Norma, Adalgisa, përballë
Joseph Calleja në rolin e Pollione dhe Matthew Rose në rolin e Oroveso. Nën dirigjimin e Carlo Rizzi dhe drejtimin e Sir David McVicar.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Norma (Opera), NY MET, 2017

Sezoni hapet me prodhimin e ri, tragjedinë lirike të Bellini, Norma. Sondra Radvanovsky mban rolin kryesor, të cilin e ka kënduar e është brohoritur në MET 2013, e gjithashtu në Operan në San Francisco, në Operan Lirike të Chicago-s, në Operan e Shtetit Bavarez e të tjerë - duke e bërë atë një nga interpretueset udhëheqëse të këtij karakteri. Joyce DiDonato interpreton si kolegu dhe rivali i Norma, Adalgisa, përballë Joseph Calleja në rolin e Pollione dhe Matthew Rose në rolin e Oroveso. Nën dirigjimin e Carlo Rizzi dhe drejtimin e Sir David McVicar.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Norma (Opera), NY MET, 2017