NJË MBRËMJE BASHKËKOHORE

NJË MBRËMJE BASHKËKOHORE, BOLSHOI 2016

19 MARS 2017

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2017/03/19.

1.200 Lekë çmimi normal

PËRSHKRIMPër një mbrëmje, Bolshoi ndërmerr me guxim një sfidë me Kafazin nga Jerome Robbins, Studimin e Harald Lander dhe Sezonin Rus të Alexei Ratmansky. Ky takim midis disa prej kërcimtarëve më të mirë në botë dhe mjeshtrave të koreografisë bashkëkohore rezulton në një sintezë të jashtëzakonshme të të sjellurit në të njëjtin nivel të energjisë së Robbins, virtuozitetin e Lander dhe madhështine e mprehtë të Ratmansky.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

Një Mbrëmje Bashkëkohore

Për një mbrëmje, Bolshoi ndërmerr me guxim një sfidë me Kafazin nga Jerome Robbins, Studimin e Harald Lander dhe Sezonin Rus të Alexei Ratmansky. Ky takim midis disa prej kërcimtarëve më të mirë në botë dhe mjeshtrave të koreografisë bashkëkohore rezulton në një sintezë të jashtëzakonshme të të sjellurit në të njëjtin nivel të energjisë së Robbins, virtuozitetin e Lander dhe madhështine e mprehtë të Ratmansky.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Një Mbrëmje Bashkëkohore