Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
LA FILLE DU RÉGIMENT

La fille du régiment, MET, 2019

2 MARS 2019

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2018/19 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

RRETH VEPRËS OPERISTIKE "LA FILLE DU RÉGIMENT"

Pretty Yende dhe Javier Camarena bashkohen për të dhënë një super performanëme zërat e tyre në skenën e MET. Maurizio Muraro është rreshteri Sulplice, bashkë me Stephanie Blythe si markezja e huaj e Berkenfield. Dirigjon Enrique Mazzola.

La fille du régiment (Opera), NY MET, 2019

Pretty Yende dhe Javier Camarena bashkohen për të dhënë një super performanëme zërat e tyre në skenën e MET. Maurizio Muraro është rreshteri Sulplice, bashkë me Stephanie Blythe si markezja e huaj e Berkenfield. Dirigjon Enrique Mazzola.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

La fille du régiment (Opera), NY MET, 2019