LA BOHÈME

La bohème, MET, 2018

24 SHKURT 2018

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2017/18 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Një kastë e re emocionuese performon në prodhimin klasik të Franco Zeffirelli-La Bohème-operas më të vënë në skenë në historinë e MET.
Sonya Yoncheva performon në rolin e Mimi, përballë Michael Fabiano në rolin e shkrimtarit pasionant Rodolfo. Susanna Philips përsërit rolin e
flirtueses Musetta dhe Lucas Meachem këndon në rolin e të dashurit të saj, piktorit Marcello. Kasta përfshin gjithashtu Alexey Lavrov dhe
Matthew Rose në rolin e miqve të Rodolfo dhe Marcello, Schaunard dhe Colline. Gjithashtu, Paul Plishka performon në rolin e Benoit dhe Alcindoro, drejtuar nga Marco Armiliato.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

La Bohème (Opera), NY MET, 2018

Një kastë e re emocionuese performon në prodhimin klasik të Franco Zeffirelli-La Bohème-operas më të vënë në skenë në historinë e MET. Sonya Yoncheva performon në rolin e Mimi, përballë Michael Fabiano në rolin e shkrimtarit pasionant Rodolfo. Susanna Philips përsërit rolin e flirtueses Musetta dhe Lucas Meachem këndon në rolin e të dashurit të saj, piktorit Marcello. Kasta përfshin gjithashtu Alexey Lavrov dhe Matthew Rose në rolin e miqve të Rodolfo dhe Marcello, Schaunard dhe Colline. Gjithashtu, Paul Plishka performon në rolin e Benoit dhe Alcindoro, drejtuar nga Marco Armiliato.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

La Bohème (Opera), NY MET, 2018