Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
LA TRAVIATA

La Traviata, MET, 2018

15 DHJETOR 2018

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2018/19 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

RRETH VEPRËS OPERISTIKE "LA TRAVIATA"

Regjisori muzikor i MET, Yannick Nézet-Séguin dirigjon tragjedinë e pavdekshme të Verdit, "La Traviata". Me regji të Michael Mayer, Diana Damrau performon si heroina e dënuar Violetta, përballë Juan Diego Flórez si i dashurin e saj Alfredo dhe Quinn Kelsey si babai mbrojtës i Alfredos, Giorgio Germont.

La traviata (Opera), NY MET, 2018

Regjisori muzikor i MET, Yannick Nézet-Séguin dirigjon tragjedinë e pavdekshme të Verdit, "La Traviata". Me regji të Michael Mayer, Diana Damrau performon si heroina e dënuar Violetta, përballë Juan Diego Flórez si i dashurin e saj Alfredo dhe Quinn Kelsey si babai mbrojtës i Alfredos, Giorgio Germont.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

La traviata (Opera), NY MET, 2018