Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
LA SYLPHIDE

La Sylphide, BOLSHOI, 2018

11 NËNTOR 2018

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2018/11/11.

1.200 Lekë çmimi normal

Asnjë program për Eventet në Arkiv

RRETH BALETIT "LA SYLPHIDE"

Ditën e dasmës së tij, i riu Scotsman James u zgjua nga puthja e një krijese magjike me krahë, një ''Sylph''. I magjepsur nga bukuria e saj, James rrezikon gjithçka për të ndjekur një dashuri të paarritshme... "La Sylphide" është një nga baletet më të vjetra në botë dhe një thesar në stilin Bournonville danez. Rikthyer për Bolshoin nga eksperti Bournonville, Johan Kobborg, ky prodhim është një kryevepër romantike e kohëve të sotme.

La Sylphide (Balet), Bolshoi, 2018

Ditën e dasmës së tij, i riu Scotsman James u zgjua nga puthja e një krijese magjike me krahë, një ''Sylph''. I magjepsur nga bukuria e saj, James rrezikon gjithçka për të ndjekur një dashuri të paarritshme... "La Sylphide" është një nga baletet më të vjetra në botë dhe një thesar në stilin Bournonville danez. Rikthyer për Bolshoin nga eksperti Bournonville, Johan Kobborg, ky prodhim është një kryevepër romantike e kohëve të sotme.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

La Sylphide (Balet), Bolshoi, 2018