L'ELISIR D'AMORE

L'elisir d'amore, MET, 2018

10 SHKURT 2018

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2017/18 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

L’elisir d’amore është perla komike e Donizetti e vënë në skenë nga Bartlett Sher dhe dirigjuar nga Domingo Hindoyan, me Pretty Yende në rolin
e të gjallës Adina, me Matthew Polenzani në rolin e Nemorino, fshatarit të thjeshtë që bie në dashuri me të. Davide Luciano debuton në MET në
rolin e të fejuarit arrogant të Adinas, Belcore, ndërsa Ildebrando D’Arcangelo këndon rolin e shpërndarësit magjik të ilaçeve, Doktor Dulcamara.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

L'elisir d'amore (Opera), NY MET, 2018

L’elisir d’amore është perla komike e Donizetti e vënë në skenë nga Bartlett Sher dhe dirigjuar nga Domingo Hindoyan, me Pretty Yende në rolin e të gjallës Adina, me Matthew Polenzani në rolin e Nemorino, fshatarit të thjeshtë që bie në dashuri me të. Davide Luciano debuton në MET në rolin e të fejuarit arrogant të Adinas, Belcore, ndërsa Ildebrando D’Arcangelo këndon rolin e shpërndarësit magjik të ilaçeve, Doktor Dulcamara.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

L'elisir d'amore (Opera), NY MET, 2018