LA TRAVIATA

LA TRAVIATA, MET 2016

11 MARS 2017

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2016/17 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

METROPOLITAN OPERA OF NEW YORK : TRANSMETIM LIVE NË HIGH DEFINITIONSonya Yoncheva këndon një nga heroinat më të dashura të operas, kurtizanen tragjike Violetta, rolin ku ajo triumfoi në skenën e MET në
vitin 2015, përkrah Michael Fabiano, si e dashura e tij, Alfredos dhe Thomas Hampson në rolin e të atit, Germont.
Dirigjon Nicola Luisotti.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

La Traviata

Sonya Yoncheva këndon një nga heroinat më të dashura të operas, kurtizanen tragjike Violetta, rolin ku ajo triumfoi në skenën e MET në vitin 2015, përkrah Michael Fabiano, si e dashura e tij, Alfredos dhe Thomas Hampson në rolin e të atit, Germont. Dirigjon Nicola Luisotti.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

La Traviata