Kllouni/ Kalorsia Rusticiane

Kllouni \ Kalorsia Rusticiane

Prill 2015

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2014/15 të Operas Metropolitan në Nju Jork.

1.400 Lek çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York

METROPOLITAN OPERA OF NEW YORK : TRANSMETIM LIVE NË HIGH DEFINITIONVjen LIVE në Cineplexx Albania repertori i famshëm i Metropolitan Opera of New York. I vlerësuar prej kritikëve të operas
anë e mbanë botës si një prej operave më të mira, transferohet në ekranin e madhe të Cineplexx për të gjithë ju adhuruesit
e operas.Me një cilësi të pakrahasueshme të imazhit dhe audios ne ju sigurojmë një vënd të parë në operat me famë botërore
duke shijuar cdo moment dhe emocion drejt për së drejti. Gjatë pushimit të shkurtër ju do të gjeni një banket te vogel rifreskues
ose do të ndiqni intervistat e yjeve prapa skenave.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Kllouni \ Kalorsia Rusticiane

OPERA - Kllouni \ Kalorsia Rusticiane
Muzika nga Pietro Mascagni/Ruggero Leoncavallo
Këndohet në Italisht E Shtunë 25 Prill 2015, ora 18:30
Opera: rreth 210 minuta
Çmimi i biletës : 1.400 Lek
Kinemaja ka të drejtë të ndryshojë programin sipas nevojës!

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Kllouni \ Kalorsia Rusticiane