KALORËSI I TRËNDAFILIT

KALORËSI I TRËNDAFILIT, MET 2016

13 MAJ 2017

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2016/17 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

METROPOLITAN OPERA OF NEW YORK : TRANSMETIM LIVE NË HIGH DEFINITIONVjen kasta e ëndërrave e përberë nga Renée Fleming në rolin e Marschallin dhe Elīna Garanča në rolin e yllit Oktavian, në operan më të madhe
të Strauss. Në prodhimin e tij të ri, Robert Carsen e vendos aksionin në fundin e Mbretërisë Habsburg, duke nënvizuar rëndësinë klasike
të operas dhe konfliktin kundër sfondit të praruar dhe të trëndafiltë në një skenë ku gjithashtu performon Günther Groissböck në rolin e
Baronit Ochs. Sebastian Weigle dirigjon veprën.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

Kalorësi i Trëndafilit

Vjen kasta e ëndërrave e përberë nga Renée Fleming në rolin e Marschallin dhe Elīna Garanča në rolin e yllit Oktavian, në operan më të madhe të Strauss. Në prodhimin e tij të ri, Robert Carsen e vendos aksionin në fundin e Mbretërisë Habsburg, duke nënvizuar rëndësinë klasike të operas dhe konfliktin kundër sfondit të praruar dhe të trëndafiltë në një skenë ku gjithashtu performon Günther Groissböck në rolin e Baronit Ochs. Sebastian Weigle dirigjon veprën.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Kalorësi i Trëndafilit