IDOMENEO, MBRET I KRETËS

IDOMENEO, MBRET I KRETËS, MET 2016

25 MARS 2017

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2016/17 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

METROPOLITAN OPERA OF NEW YORK : TRANSMETIM LIVE NË HIGH DEFINITIONKryevepra e parë operistike e Mozartit rikthehet në MET në prodhimin klasik të Jean-Pierre Ponnelle, të dirigjuar nga James Levine.
Kasta sublime përfshin Matthew Polenzani si mbretin që thyen zotimin; mezzo-sopranoja Alice Coote në rolin mashkullor të djalit të tij fisnik
Idamante; soprano Nadine Sierra në rolin e Ilia dhe soprania Elza van den Heever në rolin e të paqëndrueshmes Elektra, e cila dashuron
Idamanten në kufi të çmendurisë.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

Idomeneo, Mbreti i Kretës

Kryevepra e parë operistike e Mozartit rikthehet në MET në prodhimin klasik të Jean-Pierre Ponnelle, të dirigjuar nga James Levine. Kasta sublime përfshin Matthew Polenzani si mbretin që thyen zotimin; mezzo-sopranoja Alice Coote në rolin mashkullor të djalit të tij fisnik Idamante; soprano Nadine Sierra në rolin e Ilia dhe soprania Elza van den Heever në rolin e të paqëndrueshmes Elektra, e cila dashuron Idamanten në kufi të çmendurisë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Idomeneo, Mbreti i Kretës