HIRUSHJA

Hirushja, MET, 2018

28 PRILL 2018

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2017/18 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Hirushja, opera magjepsëse e Massenet do të ketë premierën e saj në MET, dirigjuar nga Bertrand de Billy dhe drejtuar nga Laurent Pelly.
Joyce DiDonato shton një tjetër rol në repertorin e saj në MET, në një rol të kënduar e duartrokitur në Gran Teatre del Liceu, Operan Santa Fe dhe
Royal Opera, Covent Garden. Kasta gjithashtu përfshin Alice Coote në rolin e Princit Sharmant, Stephanie Blythe në rolin e njerkës së ligë Madame
de la Haltière, Kathleen Kim në rolin e Fée dhe Laurent Naouri në rolin e Pandolfe. Hirushja është prodhuar në bashkëpunim me Royal Opera House,
Convent Garden, London, Gran Teatre del Liceu, Barcelonë, Théâtre Royal de La Monnaie, Bruksel dhe Opéra de Lille. Performuar për herë të parë
në Operan Santa Fe.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Hirushja (Opera), NY MET, 2018

Hirushja, opera magjepsëse e Massenet do të ketë premierën e saj në MET, dirigjuar nga Bertrand de Billy dhe drejtuar nga Laurent Pelly. Joyce DiDonato shton një tjetër rol në repertorin e saj në MET, në një rol të kënduar e duartrokitur në Gran Teatre del Liceu, Operan Santa Fe dhe Royal Opera, Covent Garden. Kasta gjithashtu përfshin Alice Coote në rolin e Princit Sharmant, Stephanie Blythe në rolin e njerkës së ligë Madame de la Haltière, Kathleen Kim në rolin e Fée dhe Laurent Naouri në rolin e Pandolfe. Hirushja është prodhuar në bashkëpunim me Royal Opera House, Convent Garden, London, Gran Teatre del Liceu, Barcelonë, Théâtre Royal de La Monnaie, Bruksel dhe Opéra de Lille. Performuar për herë të parë në Operan Santa Fe.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Hirushja (Opera), NY MET, 2018