LUISA MILLER

Luisa Miller, MET, 2018

14 PRILL 2018

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2017/18 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Drejtori Muzikor i MET, James Levine dirigjon një rivënie në skenë të Luisa Miller, e cila nuk është parë në MET që në vitin 2006. Me Sonya
Yoncheva në rolin e fshatares Luisa përballë Piotr Beczala në rolin e Rodolfos në tragjedinë e Verdi-t rreth një vajze të re e cila sakrifikon lumturinë
e saj në përpjekje për të shpëtuar jetën e të atit. Kasta gjithashtu përfshin Plácido Domingo në rolin e babait të Luisa, Olesya Petrova në rolin e
Federica, Alexander Vinogradov në debutimin e tij në MET dhe Dmitry Belosselskiy përkatësisht në rolin e Walter dhe Wurm, të pamëshirshmit të vendosur për të përçarë Luisen dhe Rodolfon.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Luisa Miller (Opera), NY MET, 2018

Drejtori Muzikor i MET, James Levine dirigjon një rivënie në skenë të Luisa Miller, e cila nuk është parë në MET që në vitin 2006. Me Sonya Yoncheva në rolin e fshatares Luisa përballë Piotr Beczala në rolin e Rodolfos në tragjedinë e Verdi-t rreth një vajze të re e cila sakrifikon lumturinë e saj në përpjekje për të shpëtuar jetën e të atit. Kasta gjithashtu përfshin Plácido Domingo në rolin e babait të Luisa, Olesya Petrova në rolin e Federica, Alexander Vinogradov në debutimin e tij në MET dhe Dmitry Belosselskiy përkatësisht në rolin e Walter dhe Wurm, të pamëshirshmit të vendosur për të përçarë Luisen dhe Rodolfon.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Luisa Miller (Opera), NY MET, 2018