FLAKËT E PARISIT

Flakët e Parisit, BOLSHOI, 2018

4 MARS 2018

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2018/03/04.

1.200 Lekë çmimi normal

PËRSHKRIMNë epokën e Revolucionit Francez, Jeanne dhe vëllai i saj Jérôme largohen nga Marseja drejt Parisit, në mbështetje të lëvizjeve revolucionare që kanë zaptuar kryeqytetin. Gjatë luftimit për liri, që të dy ata njohin dashurinë.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

Flakët e Parisit (Balet), Bolshoi, 2018

Në epokën e Revolucionit Francez, Jeanne dhe vëllai i saj Jérôme largohen nga Marseja drejt Parisit, në mbështetje të lëvizjeve revolucionare që kanë zaptuar kryeqytetin. Gjatë luftimit për liri, që të dy ata njohin dashurinë.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Flakët e Parisit (Balet), Bolshoi, 2018