Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
EPOKA E ARTË

Epoka e Artë, BOLSHOI, 2019

7 PRILL 2019

Transmetimi i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2019/04/07.

1.200 Lekë çmimi normal

Asnjë program për Eventet në Arkiv

RRETH BALETIT "EPOKA E ARTË"

Në një qytet bregdetar ku bizneset dhe mafia po lulëzojnë, kabareja Epoka e Artë është streha e preferuar e natës për kërcimtarët, banditët dhe festuesit e rinj, ku peshkatari i ri Boris bie në dashuri me Ritën, një vallëtare të bukur, por gjithashtu mikeshë e një gangster të qytetit…

Epoka e artë (Balet), Bolshoi, 2019

Në një qytet bregdetar ku bizneset dhe mafia po lulëzojnë, kabareja Epoka e Artë është streha e preferuar e natës për kërcimtarët, banditët dhe festuesit e rinj, ku peshkatari i ri Boris bie në dashuri me Ritën, një vallëtare të bukur, por gjithashtu mikeshë e një gangster të qytetit…

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Epoka e artë (Balet), Bolshoi, 2019