ENGJËLLI SHFAROSËS

Engjëlli shfarosës, MET, 2017

18 NËNTOR 2017

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2017/18 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Engjëlli shfarosës do të ketë premierën e tij MET në këtë sezon, drejtuar nga kompozitori Thomas Adès. Opera e vitit 2016, bashkë-prodhuar
me MET dhe kënduar në anglisht është e bazuar në skenarin e Luis Buñuel dhe Luis Alcoriza të filmit të mirëpritur te vitit 1962, të Buñuel. Drejtuar
nga tekstshkruesi Tom Cairns, kasta përfshin Audrey Luna në rolin e Leticia Maynar, Amanda Echalaz në rolin e Lucia de Nobile, Sally Matthews
në rolin e Silvia de Ávila, Sophie Bevan në rolin e Beatriz, Alice Coote në rolin e Leonora Palma, Christine Rice në rolin e Blanca Delgado,
Iestyn Davies në rolin e Francisco de Ávila, Joseph Kaiser në rolin e Edundo de Nobile e të tjerë. Engjëlli shfarosës është një bashkë-prodhim me
Shtëpinë Mbretërore të Operas, Kopshtin Covent, Teatrin Mbretëror Danez dhe Festivalin e Salzburgut, ku u mbajt premiera në vitin 2016.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Engjëlli shfarosës (Opera), NY MET, 2017

Engjëlli shfarosës do të ketë premierën e tij MET në këtë sezon, drejtuar nga kompozitori Thomas Adès. Opera e vitit 2016, bashkë-prodhuar me MET dhe kënduar në anglisht është e bazuar në skenarin e Luis Buñuel dhe Luis Alcoriza të filmit të mirëpritur te vitit 1962, të Buñuel. Drejtuar nga tekstshkruesi Tom Cairns, kasta përfshin Audrey Luna në rolin e Leticia Maynar, Amanda Echalaz në rolin e Lucia de Nobile, Sally Matthews në rolin e Silvia de Ávila, Sophie Bevan në rolin e Beatriz, Alice Coote në rolin e Leonora Palma, Christine Rice në rolin e Blanca Delgado, Iestyn Davies në rolin e Francisco de Ávila, Joseph Kaiser në rolin e Edundo de Nobile e të tjerë. Engjëlli shfarosës është një bashkë-prodhim me Shtëpinë Mbretërore të Operas, Kopshtin Covent, Teatrin Mbretëror Danez dhe Festivalin e Salzburgut, ku u mbajt premiera në vitin 2016.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Engjëlli shfarosës (Opera), NY MET, 2017