Otello

Elektra

Tetor 2015

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2015/16 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lek çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Nuk ka limit moshe

METROPOLITAN OPERA OF NEW YORK : TRANSMETIM LIVE NË HIGH DEFINITIONVjen LIVE në Cineplexx Albania repertori i famshëm i Metropolitan Opera of New York. I vlerësuar prej kritikëve të operas
anë e mbanë botës si një prej operave më të mira, transferohet në ekranin e madh të Cineplexx për të gjithë ju adhuruesit
e operas. Me një cilësi të pakrahasueshme të imazhit dhe audios ne ju sigurojmë një vënd të parë në operat me famë botërore
duke shijuar çdo moment dhe emocion drejt për së drejti. Gjatë pushimit të shkurtër ju do të gjeni një banket te vogël rifreskues
ose do të ndiqni intervistat e yjeve prapa skenave.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

ELEKTRA (OPERA), NY MET, 2016

Muzika nga Richard Strauss

Këndohet në gjermanisht. E Shtunë, 30 Prill 2016, ora 18:55

Opera: rreth 130 minuta

Çmimi i biletës : 1.400 Lek


Kinemaja ka të drejtë të ndryshojë programin sipas nevojës!

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

ELEKTRA (OPERA), NY MET, 2016