EUGJEN ONJEGIN

EUGJEN ONJEGIN, MET 2016

22 PRILL 2017

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2016/17 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

METROPOLITAN OPERA OF NEW YORK : TRANSMETIM LIVE NË HIGH DEFINITIONPërshtatja qe Tchaikovsky i ka bërë romanit në vargje të përjetshëm të Pushkinit, paraqitet në skenën e MET në prodhimin e Deborah Warner,
me pjesëmarrjen e Anna Netrebko dhe Dmitri Hvorostovsky si e dashuruara Tatiana dhe Onjegini aristokrat. Alexey Dolgov në rolin e Lenski
dhe dirigjon Robin Ticciati.


Asnjë program për Eventet në Arkiv

Eugjen Onjegin

Përshtatja qe Tchaikovsky i ka bërë romanit në vargje të përjetshëm të Pushkinit, paraqitet në skenën e MET në prodhimin e Deborah Warner, me pjesëmarrjen e Anna Netrebko dhe Dmitri Hvorostovsky si e dashuruara Tatiana dhe Onjegini aristokrat. Alexey Dolgov në rolin e Lenski dhe dirigjon Robin Ticciati.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Eugjen Onjegin