Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
DON KISHOTI

Don Kishoti, BOLSHOI, 2018

2 DHJETOR 2018

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2018/12/02.

1.200 Lekë çmimi normal

Asnjë program për Eventet në Arkiv

RRETH BALETIT "DON KISHOTI"

Frymëzuar nga historitë heroike të kalorësve të guximshëm, Don Kishoti i Mançës dhe shërbëtori i tij besnik Sanço Panza nisen në një aventurë për të takuar gruan e tij ideale, Dulcinea. Heroi i Cervantes vjen në jetë në vendosjen në skenën e Bolshoit të kësaj performance të shkëlqyer. Me teknikën e shkëlqyer, kërcimtarët kryesorë Ekaterina Krysanova dhe Semyon Chudin udhëheqin kastën spektakolare të toreadorëve, kërcimtarëve flamenko e ciganëve, në vallëzimin virtuoz në Bolshoi.

Don Kishoti (Balet), Bolshoi, 2018

Frymëzuar nga historitë heroike të kalorësve të guximshëm, Don Kishoti i Mançës dhe shërbëtori i tij besnik Sanço Panza nisen në një aventurë për të takuar gruan e tij ideale, Dulcinea. Heroi i Cervantes vjen në jetë në vendosjen në skenën e Bolshoit të kësaj performance të shkëlqyer. Me teknikën e shkëlqyer, kërcimtarët kryesorë Ekaterina Krysanova dhe Semyon Chudin udhëheqin kastën spektakolare të toreadorëve, kërcimtarëve flamenko e ciganëve, në vallëzimin virtuoz në Bolshoi.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Don Kishoti (Balet), Bolshoi, 2018