Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
DIE WALKÜRE

Die Walküre, MET, 2019

30 MARS 2019

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2018/19 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

RRETH VEPRËS OPERISTIKE "DIE WALKÜRE"

Në veprën operistike Die Walküre nga Wagner, sopranoja Christine Goerke vjen në rolin e perëndeshës luftëtare Brünnhilde. Takimi i saj me binjakët Siegmund dhe Sieglinde, të kënduar nga Stuart Skelton dhe Eva-Maria Westbroek e çon në një udhëtim nga Valhalla drejt njerëzimit tokësor. Dirigjon Philippe Jordan.

Die Walküre (Opera), NY MET, 2019

Në veprën operistike Die Walküre nga Wagner, sopranoja Christine Goerke vjen në rolin e perëndeshës luftëtare Brünnhilde. Takimi i saj me binjakët Siegmund dhe Sieglinde, të kënduar nga Stuart Skelton dhe Eva-Maria Westbroek e çon në një udhëtim nga Valhalla drejt njerëzimit tokësor. Dirigjon Philippe Jordan.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Die Walküre (Opera), NY MET, 2019