Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
DIALOGUES DES CARMÉLITES

Dialogues des Carmélites, MET, 2019

11 MAJ 2019

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2018/19 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

RRETH VEPRËS OPERISTIKE "DIALOGUES DES CARMÉLITES"

Drejtori muzikor i MET, Yannick Nézet-Séguin drejton ansamblin në kryeveprën moderne të besimit dhe therorisë, nga Francis Poulenc. Isabel Leonard është e reja Blanche de La Force, përballë legjendës së MET, Karita Mattila.

Dialogues des Carmélites (Opera), NY MET, 2019

Drejtori muzikor i MET, Yannick Nézet-Séguin drejton ansamblin në kryeveprën moderne të besimit dhe therorisë, nga Francis Poulenc. Isabel Leonard është e reja Blanche de La Force, përballë legjendës së MET, Karita Mattila.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Dialogues des Carmélites (Opera), NY MET, 2019