COSÌ FAN TUTTE

Così fan tutte, MET, 2018

31 MARS 2017

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2017/18 të Metropolitan Opera në New York.

1.400 Lekë çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York.

Phelim McDermott rikthehet në MET duke vënë në skenë komedinë Così fan tutte të Mozart, drejtuar nga David Robertson. Me ngjarjet që
zhvillohen në vitin 1950 në ishullin Coney, kasta përfshin Amanda Majeski në rolin e të konfliktuarës Fiordiligi, Serena Malfi në rolin e të motrës
Dorabella,fituesen e çmimit Tony, Kelli O’Hara në rolin e shërbëtores së shkëlqyer Despina, Ben Bliss dhe Adam Plachetka në rolin e të fejuarit të së motrës,Ferrando e Guglielmo dhe Christopher Maltman në rolin e cinikut Don Alfonso. Così fan tutte është një bashkë-prodhim me Operan
Kombetare Angleze.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Così fan tutte (Opera), NY MET, 2018

Phelim McDermott rikthehet në MET duke vënë në skenë komedinë Così fan tutte të Mozart, drejtuar nga David Robertson. Me ngjarjet që zhvillohen në vitin 1950 në ishullin Coney, kasta përfshin Amanda Majeski në rolin e të konfliktuarës Fiordiligi, Serena Malfi në rolin e të motrës Dorabella, fituesen e çmimit Tony, Kelli O’Hara në rolin e shërbëtores së shkëlqyer Despina, Ben Bliss dhe Adam Plachetka në rolin e të fejuarit të së motrës, Ferrando e Guglielmo dhe Christopher Maltman në rolin e cinikut Don Alfonso. Così fan tutte është një bashkë-prodhim me Operan Kombetare Angleze.

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Così fan tutte (Opera), NY MET, 2018