Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
CARMEN SUITE / PETRUSHKA

Carmen Suite / Petrushka, BOLSHOI, 2019

19 MAJ 2019

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2019/05/19.

1.200 Lekë çmimi normal

Asnjë program për Eventet në Arkiv

RRETH BALETIT "CARMEN SUITE / PETRUSHKA"

Carmen, një shpirt i lirë dhe pasionant e gjen veten në një trekëndësh dashurie. Baleti pasionant, me një akt, nga koreografi kubanez Alberto Alonso, fillimisht i menduar për balerinën e parë të Bolshoit, Maya Plisetskaya do ta mbërthejë të gjithë publikun, së bashku me veprën Petrushka, një krijim i ri për Bolshoin, nga koreografi bashkëkohor Edward Clug.

Carmen Suite / Petrushka (Balet), Bolshoi, 2019

Carmen, një shpirt i lirë dhe pasionant e gjen veten në një trekëndësh dashurie. Baleti pasionant, me një akt, nga koreografi kubanez Alberto Alonso, fillimisht i menduar për balerinën e parë të Bolshoit, Maya Plisetskaya do ta mbërthejë të gjithë publikun, së bashku me veprën Petrushka, një krijim i ri për Bolshoin, nga koreografi bashkëkohor Edward Clug.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Carmen Suite / Petrushka (Balet), Bolshoi, 2019