Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
BUKUROSHJA E FJETUR

Bukuroshja e Fjetur, BOLSHOI, 2019

10 MARS 2019

Transmetimi i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2019/03/10.

1.200 Lekë çmimi normal

Asnjë program për Eventet në Arkiv

RRETH BALETIT "BUKUROSHJA E FJETUR"

Mallkimi i të ligës Carabosse, në ditëlindjen e saj të 16-të e bën princeshën Aurora të bjerë në gjumë të thellë për 100 vite. Vetëm puthja e një princi mund ta thyejë mallkimin. Një përrallë e shkëlqyer e performuar nga trupa e baletit të Bolshoi, "Bukuroshja e Fjetur" përfshin personazhe magjike si zanat, Kësulëkuqen e vogël, Maçokun me Çizme dhe të bukurën, princeshë Aurora, të performuar nga Olga Smirnova, një talent i jashtëzakonshëm.

Bukuroshja e fjetur (Balet), Bolshoi, 2019

Mallkimi i të ligës Carabosse, në ditëlindjen e saj të 16-të e bën princeshën Aurora të bjerë në gjumë të thellë për 100 vite. Vetëm puthja e një princi mund ta thyejë mallkimin. Një përrallë e shkëlqyer e performuar nga trupa e baletit të Bolshoi, "Bukuroshja e Fjetur" përfshin personazhe magjike si zanat, Kësulëkuqen e vogël, Maçokun me Çizme dhe të bukurën, princeshë Aurora, të performuar nga Olga Smirnova, një talent i jashtëzakonshëm.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Bukuroshja e fjetur (Balet), Bolshoi, 2019