Makbeth

Berberi i Seviljes

Tetor 2014

Suksesi vazhdon! Shijoni transmetimin direkt të sezonit 2014/15 të Operas Metropolitan në Nju Jork.

1.400 Lek çmimi normalOpera shfaqet Live nga Metropolitan Opera Of New York

Nuk ka limit moshe

METROPOLITAN OPERA OF NEW YORK : TRANSMETIM LIVE NË HIGH DEFINITIONVjen LIVE në Cineplexx Albania repertori i famshëm i Metropolitan Opera of New York. I vlerësuar prej kritikëve të operas
anë e mbanë botës si një prej operave më të mira, transferohet në ekranin e madh të Cineplexx për të gjithë ju adhuruesit
e operas. Me një cilësi të pakrahasueshme të imazhit dhe audios ne ju sigurojmë një vënd të parë në operat me famë botërore
duke shijuar cdo moment dhe emocion drejt për së drejti. Gjatë pushimit të shkurtër ju do të gjeni një banket të vogël rifreskues
ose do të ndiqni intervistat e yjeve prapa skenave.

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Berberi i Seviljes

OPERA - Berberi i Seviljes

Muzika nga Gioachino Rossini

Këndohet në Italisht E Shtunë 22 Nëntor 2014, ora 18:55

Opera: rreth 210 minuta

Çmimi i biletës : 1.400 Lek

Kinemaja ka të drejtë të ndryshojë programin sipas nevojës!

Cineplexx Tirana East Gate(TEG):

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Berberi i Seviljes