Filmi juaj i preferuar

Zgjidhni kinemanë tuaj të preferuar kështu do ta keni më të lehtë te lundroni në faqen tonë

Mbyll

Filmi juaj i preferuar

  • Cineplexx QTU
  • Cineplexx TEG
ARRËTHYESI

Arrëthyesi, BOLSHOI, 2018

23 DHJETOR 2018

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Baletit të Bolshoit në Moskë, 2018/12/23.

1.200 Lekë çmimi normal

Asnjë program për Eventet në Arkiv

RRETH BALETIT "ARRËTHYESI"

Në prag të Krishtlindjeve, arrëthyesi i Marie transformohet në mënyrë magjike në një princ dhe kështu nis aventura e tyre e mrekullueshme. Kjo vepër klasike e pushimeve rikthehet në skenën madhështore të Bolshoi për një transmetim të drejtpërdrejtë të një historie të përjetshme, me një koreografi nga Tchaikovsky

Arrëthyesi (Balet), Bolshoi, 2018

Në prag të Krishtlindjeve, arrëthyesi i Marie transformohet në mënyrë magjike në një princ dhe kështu nis aventura e tyre e mrekullueshme. Kjo vepër klasike e pushimeve rikthehet në skenën madhështore të Bolshoi për një transmetim të drejtpërdrejtë të një historie të përjetshme, me një koreografi nga Tchaikovsky.

Cineplexx TEG:

Asnjë program për Eventet në Arkiv

Arrëthyesi (Balet), Bolshoi, 2018